Nieuwsbrief Hoochsaet 01

Genealogie familie HoogzaadKlik hier om deze niewsbrief online te bekijken.

 

Nieuwsbrief Hoochsaet  01

27 maart 2013

familiewapen
vHnH

       

          Afkortingen en links voor de twee websites:

           voor "van Hoochsaet naar Hoogzaad" klik op vHnH: gelanceerd op 13 feb. 2013

           voor "Genealogie familie Hoogzaad"  klik op GfH:    gelanceerd op    6 apr. 2011

           ========================================================================

 

 

Dank

Allereerst veel dank voor de suggesties voor verbeteringen die ik van jullie heb ontvangen. Dat is een van de redenen waarvoor de twee websites zijn bedoeld: naast informatie ontsluiten kunnen gebruikers ook informatie controleren en eventuele wijzigingen aan mij te geven. Met name de datum en plaats van geboorten na 1902, huwelijken na 1925 en overlijdens na 1950 zijn vaak moeilijk te achterhalen.
 

Wijzigingen

In de menustructuur zijn twee wijzigingen aangebracht. De menuknop The Next Generation is verdwenen en de menuknop Inloggen is gewijzigd in Privé. Om op de tweede website te komen klikt u in de tekst op deze link Genealogie familie Hoogzaad. Via de menuknop Privé komt u in een inloggedeelte terecht met de foto van Nic Hoogzaad en van Ali Broersen. Dit gedeelte van de site is alleen toegankelijk voor de kinderen van Nic Hoogzaad en Ali Broersen: mijn broers en zussen.
 

Privacy

Belangrijk!
Elke willekeurige bezoeker van mijn websites zal uitsluitend informatie kunnen inzien van overleden personen. Dat geldt zowel voor de website vHnH als voor de website GfH. Bij de tweede website  krijgt een bezoeker alleen toegang door zich aan te melden. Vul voor zowel gebruikersnaam als wachtwoord "gast" in.
 

Registreren

Bent u nog geen geregistreerde gebruiker?
Belangrijk! U kunt zich alleen laten registreren als u in mijn genealogie voorkomt.
Ga dan naar de website GfH en klik op Aanmelden. U vindt dat linksboven naast de tekst "U ben momenteel anoniem", U komt op de pagina Aanmelden en ziet onderin de tekst: Nog niet geregistreerd? Klik op Registreer als nieuwe gebruiker. U komt daarna op de pagina Aanmelden als nieuwe gebruiker. Vul het formulier volledig in en vermeld bij Commentaar uw geboortedatum in. Dan ontstaat er geen verwarring over wie zich aanmeldt. Klik daarna op Verzenden.

Als geregistreerde gebruiker kunt u de gegevens van alle personen bekijken. U doet dan het volgende. Klik in de tekst op de startpagina op Genealogie familie Hoogzaad. U komt dan op de startpagina van de website GfH terecht. De geregistreerde gebruiker gaan dan via Aanmelden (linksboven) naar de Aanmeldpagina en vult daar de door uzelf gekozen gebruikersnaam en wachtwoord in. Daarna kunt u ook de gegevens van in leven zijnde personen zien. En natuurlijk ook die van uzelf.

Heel veel plezier met deze eerste nieuwsbrief!

Nico Hoogzaad

  
 
www.hoochsaet.nl | contact

Klik om je af te melden.

Powered by AcyMailing